google2be2f34a47ed4aa3.html

Topp Bonito Sand

749 kr


Upptäck den naturliga charmen hos Blouse Bonito Sand

Berika din garderob med Blouse Bonito Sand, en pärla från samlingen av det udda märket ibzmode. Den här blusen är en ode till den avslappnade atmosfären på Ibiza, där mode och komfort smälter samman. Den naturliga färgpaletten och autentiska detaljer gör denna blus till ett riktigt blickfång. Tyget i 100 % bomull ger en andningsbar och behaglig känsla på huden, medan V-ringningen med snörning med slitna kant och lurexgarn ger en subtil gnistra. Med praktiska storlekar från XS till XXL hittar du alltid den perfekta passformen.


Snygg mångsidighet för alla tillfällen

Oavsett om du tar en lugn promenad på stranden eller gör dig redo för en utekväll, kommer Bonito Sand-blusen att passa alla miljöer. Modellen, Rochelle, är 1,62 m och bär storlek XS, vilket understryker att passformen på denna blus är helt rätt. Snörena med tofsar vid halsringningen ger en lekfull twist till designen. Blusen är inte bara tilltalande för ögat, utan också praktisk att underhålla; en kall handtvätt räcker för att hålla den fräsch. Upptäck även våra andra storsäljare i kategorierna Alla toppar & blusar och blusar, och inspireras av de senaste trenderna.


Lägg till en touch av Ibiza till din dag

Låt dig förföras av Blusen Bonito Sand och ta med magin från Ibiza till din garderob. De naturliga tonerna och den bekväma designen återspeglar öns unika atmosfär. Välj en stil som inte bara är vacker, utan också berättar en historia. Genom att välja ibzmode väljer du ett medvetet modeval och en stil som håller. Beställ idag och gör Blusen Bonito Sand till ditt nya favoritplagg. Upplev den perfekta blandningen av stil, komfort och hållbarhet, och låt din inre Ibiza-anda lysa.

LengthXS/S: 87 cm | M/L: 89 cm | XL/XXL: 91 cm
Chest sizeXS/S: 102 cm | M/L: 112 cm | XL/XXL: 122 cm

100% bomull

google2be2f34a47ed4aa3.html