google2be2f34a47ed4aa3.html

K.Lundqvist rumspray i flera ljuvliga dofter 150ml

299 kr


Ljuvliga rumsdofter from K. Lundqvist 

PRODUKTEN ÄR TILLVERKAD I SVERIGE 

Supreme Cotton är insvept i varm bomull och sprider en mjuk och frisk doft av nytvättade kläder vilket gör den oslagbar med sin fräschör som passar i alla rum och hem. Doften bomull som rumsdoft är en av världens populäraste dofter. Vi på K. Lundqvist Stockholm har gått ett steg längre när vi skapade denna doft och kryddat den med en twist utan att utesluta igenkänningsfaktorn av nytvättat.

Toppnot: Ylang, ros , Hjärtnot: Bomullsblomma, jasmin , Basnot: Mysk, tonkabönor

Jasmine bouquet är doften som sprider en doft av blomstrande jasminum officinale där doftkaraktären av blomman som parfymoljan utvinns är i fokus. Doftens bas utvinns från blomman som blommar under högsommaren. K. Lundqvist Stockholm har i denna doft adderat Ylang, mysk och citrus för att skapa en balans i den blommiga doften.

Toppnot: Ylang, fruktkoncentrat Hjärtnot: Jasmin, ros. Basnot: Mysk, apelsinblomma

Parfymoljan är färgad

Spicy orange en doftkompott av citrusdofter med kryddiga inslag av kanel som bryts av med essenser av pelargon. K. Lundqvist Stockholms inspiration till denna doft är julens dofter, men den kan med fördel användas året om då den balanseras av något jordig patchouli. 

Toppnot: Mandarin, pelargon. Hjärtnot: Kanel, apelsin. Basnot: Patchouli, vanilj

Parfymoljan är färgad

Imperial är en doft med fruktiga noter som påminner om en frisk cocktail. Doftens sötma balanseras med nyplockade gröna äpplen vilket ger doftsättningen en bubbligt fräsch spridning. Toppnot: Svarta vinbär, grönt äpple . Hjärtnot: Persika, apelsin.  Basnot: Mysk, hallon

Parfymoljan som är färgad*parfymens färg på bilden kan vara något missvisande


ANVÄNDNING / INSTRUKTIONER:Skruva av sprayen som sitter på flaskans hals och lägg den sedan åt sidan. Avlägsna resepluggen som är avsedd för att flaskan ej ska läcka under transport. När ovan är utfört skruva återigen tillbaka sprayen på flaskan. Rumsdoften används genom att spraya 1 - 2 puffar i luften. Parfymoljan är ej avsedd för golv, trä eller ömtåliga ytor

google2be2f34a47ed4aa3.html