google2be2f34a47ed4aa3.html

Doftpinnar 100ml K. Lundqvist

349 kr


Ljuvliga dofter från doftpinnar from K. Lundqvist .

PRODUKTEN ÄR TILLVERKAD I SVERIGE 

Supreme Cotton är insvept i varm bomull och sprider en mjuk och frisk doft av nytvättade kläder vilket gör den oslagbar med sin fräschör som passar i alla rum och hem. Doften bomull som rumsdoft är en av världens populäraste dofter. Vi på K. Lundqvist Stockholm har gått ett steg längre när vi skapade denna doft och kryddat den med en twist utan att utesluta igenkänningsfaktorn av nytvättat.

Toppnot: Ylang, ros , Hjärtnot: Bomullsblomma, jasmin , Basnot: Mysk, tonkabönor

Jasmine bouquet är doften som sprider en doft av blomstrande jasminum officinale där doftkaraktären av blomman som parfymoljan utvinns är i fokus. Doftens bas utvinns från blomman som blommar under högsommaren. K. Lundqvist Stockholm har i denna doft adderat Ylang, mysk och citrus för att skapa en balans i den blommiga doften.

Toppnot: Ylang, fruktkoncentrat Hjärtnot: Jasmin, ros. Basnot: Mysk, apelsinblomma

Parfymoljan är färgad

Spicy orange en doftkompott av citrusdofter med kryddiga inslag av kanel som bryts av med essenser av pelargon. K. Lundqvist Stockholms inspiration till denna doft är julens dofter, men den kan med fördel användas året om då den balanseras av något jordig patchouli. 

Toppnot: Mandarin, pelargon. Hjärtnot: Kanel, apelsin. Basnot: Patchouli, vanilj

Parfymoljan är färgad

Imperial är en doft med fruktiga noter som påminner om en frisk cocktail. Doftens sötma balanseras med nyplockade gröna äpplen vilket ger doftsättningen en bubbligt fräsch spridning. Toppnot: Svarta vinbär, grönt äpple . Hjärtnot: Persika, apelsin.  Basnot: Mysk, hallon


Hållbarhet 100ml - 3 månader

Instrutioner:

Skruva av guldkorken som sitter på flaskans hals och lägg den sedan åt sidan. Avlägsna resepluggen som är avsedd för att flaskan ej ska läcka under transport. Skruva sedan tillbaka guldkorken och välj antal pinnar du vill börja med. Önskar du mindre doft använder du färre pinnar, önskar du mer doftspridning så används flera pinnar. Vi rekommenderar att börja med 3 - 5 och vid behov utöka antal pinnar. Pinnarna bör vändas var 14:e dag eller när doften börjar avta.

Observera att luftfuktighet och andra faktorer kan spela en betydande roll för hållbarheten.  

Alla dras produkter är märkta med CLP - förordningen innehåller regler för klassificering, märkning och förpackning av kemiska produkter/ blandningar som gäller inom EU. Information om varningar och blandningar finns på produktens behållare, och eventuell förpackning.

google2be2f34a47ed4aa3.html